Ansigtet bag Lykke Strik

Mit navn er Christine Lykkegaard, og jeg har haft Lykke Strik siden 2020.

Det hele startede med juleaften 2019, hvor jeg for første gang blev interesseret i strik efter min kusine viste mig hendes strikketøj. Jeg elsker at starte på nye kreative projekter og udfordre mig selv, så da jeg hørte om det, måtte jeg bare prøve mig kræfter med det.

Jeg bestilte derefter min første ordre af garn, hvilket jeg skulle strikke en Lousiana Sweater af fra PetiteKnit (selvfølgelig).

Jeg hoppede direkte ind i det helt store projekt og brugte Youtube som min loyale makker i det store puslespil, jeg havde åbnet op for.

 Jeg blev kun gladere og gladere for strik og prøvede hurtigt kræfter med snoninger og nye teknikker. Coronakrisen ramte slut februar, da jeg vendte hjem fra skiferie og min strikke-obsession tog derfor kun fart.

Nu skulle jeg ikke længere vente til efter skole med at strikke, nu kunne jeg faktisk strikke mens jeg havde lektioner - hvilket passede mig vældig godt.

Jeg strikkede på det her tidspunkt kun efter opskrifter, men da foråret stille og roligt nærmede sig, følte jeg ikke der var særlig mange opskrifter derude som havde fokus på sommerstrik. 

 

Første opskrift

Jeg arbejdede derfor på et pandebånd som jeg kunne bruge til sommer --> SommerPandebåndet. Det fik stor opmærksomhed på sociale medier, og jeg besluttede mig derfor for at prøve mig frem med at lave en opskrift på den.

Dette opslag postede jeg på min Instagram og fik på den måde nye uerfarne strikker til som ønskede at prøve sig med et simpelt strikkeprojekt. 

Jeg solgte 50 opskrifter af SommerPandebåndet de første 5 dage, det var udgivet - hvilket fortalte mig, at der var flere som havde efterspurgt det som jeg havde. 

 

Social omtale

I maj nåede jeg 1000 følgere og jeg udgav flere opskrifter: bl.a. CandyflossVest og ClaraTop (som begge er blevet opdateret siden). Jeg begyndte derefter at medvirke i forskellige blogs og blade bl.a. Maria Møller og Vi Unge. 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg vidste at min vision og ide med Lykke Strik var at gå væk fra de tunge og varme sweatre og gå over i at bruge strik om sommeren også. Og det er helt sikkert denne moderne og lidt mere "unge" tilgang som har givet mig succes. 

Over sommeren lavede jeg både CopperItUp og ArielTop som begge fik - og fortsat får - virkelig meget opmærksomhed. Dem var I helt vilde med og det var bare så fedt at se, at mine ideer virkelig var manglet i strikkeverden!

Billeder af: @strikkevers, @krea.anna, @blond_strik, @young.nordic.knitters, @cathskreationer, @knittingatthedisco, @strikkavnora

Det er gået hurtigt siden da og jeg har skabt mig en følgerskare og et Lykke Strik-univers, som jeg er uendeligt stolt af. Intet af dette var dog noget som kunne lade sig gøre uden jer!

Så tusind tak.

Se alle mine opskrifter her.

 

 

 

 

 • Bestsellers

  Her finder du mine bestseller-strikkeopskrifter fra Lykke Strik! Mine opskrifter er skabt specielt til... 

 • Toppe

  Her er mit brede udvalg af striktoppe - smukke, unikke og begyndervenlige! Mine striktoppe er... 

 • Kjoler

  Her er mit udvalg af strikkjoler og nederdele - de er både elegante,... 

 • Striktrøjer

  Oplev mit udvalg af smukke striksweatre og trøjer - de kombinerer elegance, unikke... 

1 af 4