Begynderkursus til den nye strikker RSSLær at strikke på budget

Har du strikket i længere tid eller leger lidt med tanken om det, men så ser du prisen på garnet som er anbefalet til din opskrift koster 600 kr+? Det behøver ikke være dyrt at strikke. Slet ikke faktisk. @Lykke_Strik   Der findes mange prisvenlige (og SU-venlige) alternativer til dyrt garn som passer lige ind i dit budget. Du skal bare vide, hvad du leder efter. Hvis jeg skal finde et garnalternativ til en opskrift, som jeg gerne vil strikke, vil jeg gå ind og se på opskriftens anbefalede garn. Her står der navn, vægt og løbelængde. De anbefalede pinde til garnet er ofte anderledes end det som anbefales i opskriften. Derefter skal du tage garnnavnet og søge på Google efter det....

Continue readingInden du begynder at strikke

Jeg har lavet det perfekte begynderkursus, hvor du finder ud af step-by-step hvordan man træder ind i strikkeverden på den helt rigtige måde. Jeg har lavet en komplet guide til hvad du skal bruge inden du strikker, når du begynder at strikke og mens du strikker! Jeg har skrevet alt det ned, som jeg havde brug for dengang jeg begyndte at strikke. Held og lykke!

Continue readingNår du skal til at strikke

Når man er helt nybegynder i strik og ikke nødvendigvis har en erfaren bedstemor - så frygt ej! Jeg skal nok hjælpe, så du ikke skal søge på utallige forskellige YouTube videoer uden held (ligesom jeg gjorde). Se mere her!

Continue readingMens du strikker

Her finder du lidt om nogle strikkeforkortelser, som jeg ofte anvender i mine opskrifter samt en tilhørende video som også ofte vedlægges i mine opskrifter.

Continue reading